Keresés Keresés
Összehasonlítás
Kedvencek

Gyakori kérdések

Fizetéssel kapcsolatos kérdések és válaszok


Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Készpénzes utánvéttel

Rendelés beérkezése után munkaidőben kollégáink feldolgozzák rendelését. Amint minden megrendelt termék rendelkezésre áll átadjuk a futárcégnek, a csomag átvételekkor a futárnak készpénzben kell fizetni.

Előre utalás

Rendelés beérkezése után munkaidőben kollégáink feldogozzák a rendelését. Amint minden megrendelt termék rendelkezésre áll, akkor a regisztráció során megadott email címére elküldésre kerül a fizetéshez szükséges információkat tartalmazó email, amely tartalmazza a számlaszámunkat valamint a megrendelés pontos végösszegét. Ha 14 óráig beérkezik az utalás a számlaszámunkra, akkor még aznap át tudjuk adni a csomagot a futárszolgálatnak. (Egyes bankoknál az utalási idő 1-4 óra).

Előre utalást választottam, mikor tudok utalni?

Előre utalás esetén az összes megrendelt áru beérkezését követően kollégáink munkaidőben a fizetéshez szükséges információkat tartalmazó email-t elküldik, amely tartalmazza a számlaszámunkat, valamint a megrendelés pontos végösszegét.

Nagyon sűrgős a rendelés, melyik fizetési módot válasszam?

Leggyorsabban a rendelést utánvétes, ill. bankkártyás fizetéssel tudja átvenni. Az előre utalásos fizetés lebonyolítása több időt vesz igénybe. Általában akár 1 nappal is hosszabb lehet a feladási idő!Autóalkatrész és ápolás
Másnapi szállítás
Bankkártyás fizetés
Elfogadom

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába Bővebben