Szabadszavas keresés


GreenX

Prewash & Insect Remover PIX - Előmosó és bogároldó 750ml

Cikkszám: 1A6 GX PIX007 750ml

GreenX előmosó és rovareltávolító – környezetbarát megoldás a csillogóan tiszta autóért.

Fejlett formulánk a környezetbarát, növényi alapú felületaktív anyagok erejét használja annak érdekében hogy a mosás során ne kelljen a felületet megérinteni, ezzel elkerülve a karcolás lehetőségét. Mondjon búcsút a makacs foltoknak és rovaroknak anélkül, hogy erős vegyszerekre lenne szüksége. Használja ki a zöld előnyt a GreenX előmosóval és rovareltávolítóval.

Kiváló tisztítási tulajdonságok, érintésmentes tisztítást tesz lehetővé, és kiváló eredményeket nyújt
A tisztítási teljesítmény nem a lúgosságon alapul
Oldószermentes készítmény
Növényi alapú, környezetbarát felületaktív anyagokat tartalmaz

Frissítse fel járművét a GreenX előmosó és rovareltávolító segítségével, amely egy teljes mértékben környezetbarát megoldás, mellyel újszerű megjelenést kölcsönözhet autójának. A hagyományos termékektől eltérően innovatív formulánk nem támaszkodik lúgos vegyszerekre vagy oldószerekre, így kíméli a jármű felületét és a környezetet.

Miért válassza?
-Hatékony tisztítás: A GreenX előmosó és rovareltávolító lenyűgöző tisztító tulajdonságokkal büszkélkedhet, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket és rovarmaradványokkal is képes megbirkózni. Érintésmentes tisztítási képességeinek köszönhetően kiváló eredményeket érhet el súrolás vagy mechanikai erőfeszítés nélkül.
-Növényi alapú felületaktív anyagok: Büszkék vagyunk arra, hogy formulánkban növényi alapú, zöld felületaktív anyagokat használunk. Ezek a természetes összetevők nemcsak kivételes tisztítóerőt biztosítanak, hanem csökkentik az autóápolási rutin környezeti hatását is.

Használata:
Vigye fel egyenletesen a GreenX előmosó- és rovareltávolítót autója felületére, különös figyelmet fordítva a rovarmaradványokkal vagy makacs foltokkal rendelkező területekre.
Hagyja a terméket maximum 5 percig hatni, de ne hagyja, hogy a felületen megszáradjon.
Alaposan öblítse le autóját vízzel, ügyelve arra, hogy a GreenX Prewash & Insect Remover minden nyomát eltávolítsa.
Tapasztalja meg az autóápolás jövőjét a GreenX előmosó és rovareltávolítóval, és törkedjen az autózás egyre zöldebb legyen.

Kiszerelés 0,75 L
Nanolex termékkategóriák GreenX - Környezetbarát termékek|Külső tisztítás
Szállítási információ:
Futár kézbesíti: Szerda 08:00 -tól
Raktár készleten: 17 db
Egységár: 6767 Ft/liter
Kedvezményes ár!
Br.5 075 Ft

Ajánlott termékek

Autóalkatrész és ápolás
Másnapi szállítás
Bankkártyás fizetés
Elfogadom

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába Bővebben