Szabadszavas keresés


NANOLEX

Final Finish - Gyors fényezésápoló 750ml

Cikkszám: 1D8 NX FF07 750ml

A Nanolex Final Finish egy rendkívül hatékony, vízbázisú Quick Detailer amely eltávolítja a vízkövet is

A Nanolex Final Finish egy rendkívül hatékony, vízbázisú Quick Detailer az összetevők forradalmi kombinációjával. A permetezhető tisztítószerként használt Nanolex Final Finish könnyedén eltávolítja a makacs vízkőfoltokat, az enyhe szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat, valamint kiváló szárítási segédeszközként is használható autómosás után. Ezenkívül a Nanolex Final Finish tartós védőréteget képez, amely kiemelkedő vízgyöngyöket, sima tapintású felületet és mély fényű felületet biztosít. Az enyhe összetétel gyengéd és frissítő ápolást biztosít minden autófelületen.


A Nanolex Final Finish-t Németországban fejlesztették ki, tesztelték és gyártották.

Használati utasítás (gyors ápolóként):
– Permetezzen a tisztítandó felületre. Porréteg esetén hagyja hatni néhány pillanatig, hogy a termék áthaladjon a por alatt.
– Óvatosan törölje le mikroszálas kendővel.


Használata (szárítási segédanyagként):
– Permetezze a még nedves felületre, hagyja néhány percig hatni, majd szárítsa meg mikroszálas szárítókendővel.
Megjegyzés: Ne használja wax vagy kerámia kezelés előtt. A Nanolex Final Finish ezzel szemben a kerámiával kezelt járművek helyi tisztítására használható.Könnyen eltávolítja a makacs vízfoltokat, az enyhe szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat

Hatékony vízkőfolt eltávolító

Védőréteget ad minden felületre

Biztonságosan használható minden autóipari külső felületen

Mik azok a vízkőfoltok?
A kemény vízfoltok, más néven ásványi lerakódások gyakori probléma. Ezeket bármikor előidézhetik, amikor autója kemény víznek van kitéve, vagy olyan víznek van kitéve, amely sok oldott ásványi anyagot tartalmaz, valamint sok egyéb kémiai szennyeződést. Például bármikor, amikor egy vízpermetező vízzel permetezi az autót, vagy amikor Ön mossa és öblíti le az autót, de nem szárítja le az vizet az autóról.

A vízfoltok leggyakoribb forrása a városi víz és a kútvíz egyaránt. A városi vizet kezelik az oldott részecskék, paraziták, baktériumok, vírusok és mérgező vegyszerek kiszűrésére és eltávolítására. Szűrés után a vizet általában klórral fertőtlenítik. A klór eltávolítja vagy semlegesíti a megmaradt kórokozókat, valamint tisztán és higiénikusan tartja a vizet, ahogy átfolyik, és ott tartózkodik az összes különféle vízvezetékben, amelyek a tisztítóteleptől a rendeltetési helyre futnak, ahol vízcsapon, zuhanyzón keresztül elérhetővé válik, fürdőkád, konyhai mosogató csaptelep vagy szökőkút stb.

Függetlenül az alkalmazott módszerektől és a városi és kutak vizének szűrésének és/vagy tisztításának mértékétől, mire mi, autótulajdonosok használjuk a vizet – az még mindig szennyezett.

Ezt a szennyeződést általánosságban oldott szilárd anyagoknak nevezik. Néhány ilyen oldott szilárd anyag tartalmaz oldott ásványi anyagokat, például kalciumot. Az el nem távolított víz elpárologtatással kiszárad, vagyis a víz- vagy vízmolekulák elpárolognak vagy gázzá alakulnak. Ami utána maradt, az vízfoltok és ásványi lerakódások.

Az autómosó samponnal végzett normál mosás gyakran nem távolítja el a vízfoltokat és az ásványi lerakódásokat, mivel ezek a szennyeződések és az autó fényezése között kémiai kötés jön létre. A Nanolex Final Finish mindent felold és eltávolít, a vízfoltokat, ásványi lerakódásokat és a felülethez kötődő vegyszereket.

A vízfoltok és ásványi lerakódások vizuális megjelenése fehéres, krétás színű gyűrűk vagy körök az autónk fényezésének és üvegének felületén, bár ezek a csúnya lerakódások olyan fémfelületeken is előfordulhatnak, mint a króm, alumínium, rozsdamentes acél és eloxált burkolatok. valamint műanyag, vinil és gumi felületekre.

A vízfoltok vegyszeres eltávolítása jobb, mint a mechanikai eltávolítása
Általánosságban elmondható, hogy ha kémiai eltávolítási eljárással el tudja távolítani a vízfoltokat az autó fényezéséről, az jobb és biztonságosabb a fényezés számára.

Kiszerelés 0,75 L
Bevonat típusa
Nanolex termékkategóriák Külső ápolás
Szállítási információ:
Futár kézbesíti: Szerda 08:00 -tól
Raktár készleten: 54 db
Egységár: 7642 Ft/liter
Kedvezményes ár!
Br.5 731 Ft

Ajánlott termékek

Autóalkatrész és ápolás
Másnapi szállítás
Bankkártyás fizetés
Elfogadom

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. Szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezel a cookie-k használatába Bővebben